Terug

Volg Shownieuws

Cilly Dartel over gezondheid: 'Knijp in mijn handen van blijdschap'

Nieuws

18 jan 2021, 10:53

Het gaat goed met Cilly Dartel, dat laat zij zondagavond in Shownieuws weten in een interview met Albert Verlinde. Cilly kreeg vorig jaar februari de diagnose longkanker en strijd sindsdien hard tegen de ziekte. Echter maakt de komst van het coronavirus het leven er voor haar niet makkelijker op.

"So far, so good", aldus Cilly op de vraag van Albert hoe het nu met haar gaat. "Ik voel me beter, dat sowieso. De chemo is gestopt, dat is natuurlijk heel fijn. Ik heb geen uitval meer daardoor. Ik heb nu alleen nog immuuntherapie en dat is heel goed te doen."

Cilly kan het haast niet geloven dat het zo goed gaat. "Ik mag in mijn handen knijpen van blijdschap, het voelt zo onwerkelijk om te vertellen dat dat echt zo is, begrijp je? Longkanker, uitgezaaid, en, en, en... maar het gaat gewoon echt hartstikke goed! Tijdens mijn laatste controle was alles stabiel en dat is het beste nieuws dat je kunt krijgen."

Coronavirus

Ondanks dat is Cilly tegenwoordig erg voorzichtig, ze is namelijk doodsbang voor het coronavirus. "Die longen van mij zullen dat niet overleven. Ik leid echt een kluizenaarsbestaan. Ik kom het huis niet uit (...) Ik ga geen winkel in. Ik had heel graag willen vliegen naar Nederland maar dat durf ik gewoon niet aan. Daardoor heb ik wel een belangrijk ding gemist. Mijn oudste zoon is opnieuw getrouwd en dat was afgelopen december. Daar kon ik dus niet bij zijn. Gelukkig is er FaceTime!"

Cilly heeft wel iets om naar uit te kijken, ze wordt binnenkort weer oma. "Er komt een kindje aan! Ik word weer oma! Ik heb hoop op het vaccin, zodat ik hopelijk die kleine kan verwelkomen", aldus een trotse aanstaande oma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.