Terug

Volg Shownieuws

Cilly Dartell: 'Ik ga moedig voorwaarts'

Nieuws

28 sep 2023, 19:45

Het gaat naar omstandigheden goed met Cilly Dartell, zo laat de voormalig Hart van Nederland-presentatrice weten aan Shownieuws. Cilly kampt al een paar jaar met longkanker, maar zit absoluut niet bij de pakken neer (zie video).

Shownieuws spreekt haar eerder deze week bij de lancering van de biografie van Harry de Winter. "Ja, het gaat goed. Ik ga moedig voorwaarts", vertelt ze in gesprek met Shownieuws. "Ik pluk de dag." Cilly krijgt zoveel liefde van haar familie en dat doet haar enorm goed. "Ik leef met de dag."

Cilly verwelkomde afgelopen voorjaar haar vijfde kleinkind. De oud-presentatrice en haar man wonen in Amerika. Haar kinderen en kleinkinderen in Nederland. Die probeert ze dus heel vaak te bezoeken.

In 2016 werd ze voor het eerst getroffen door longkanker. Later werd ze weer gezond verklaard, maar in 2020 bleek de ziekte te zijn teruggekeerd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.