Terug

Volg Shownieuws

Claudia de Breij reageert op afzeggen Jinek

Nieuws

3 jan 2023, 19:53

Claudia Breij zou maandag aanschuiven bij Jinek om onder meer na te praten over haar oudejaarsconference die zaterdagavond op tv werd uitgezonden. Maar de cabaretière liet verstek gaan. Aan Shownieuws laat Claudia weten waarom ze er niet was...

Claudia bevestigt aan Shownieuws dat ze inderdaad bij Eva Jinek aan tafel zou zitten, maar ze was ziek, zo heeft ze dinsdag laten weten. "Twee dagen na de conference was ook iets te optimistisch van mij. Het is gewoon heel intensief vanaf 7 september tot oudejaarsavond knallen." De cabaretière voelt zich inmiddels wel weer wat beter "maar ik doe gewoon even rustig aan".

Evert Santegoeds vertelde maandagavond in Shownieuws dat hij groot fan is van Claudia, maar dat hij haar oudejaarsconference nogal vond tegenvallen, zijn reactie is in de video bovenaan de pagina te zien.

Claudia liet zich in haar oudejaarsconference ook voor het eerst uit over het DWDD-schandaal van Matthijs van Nieuwkerk. In haar conference voerde de cabaretière een fictief telefoongesprek met een medewerker van een talkshow die haar uitnodigde om langs te komen om over het onderwerp te praten. De man vroeg haar of zij ook grensoverschrijdend gedrag had ervaren bij DWDD. "Nee, ik niet", antwoordde De Breij. "Maar ik zat anders in die hiërarchie."

Ze zei eerder al dat ze in haar oudejaarsconference voor het eerst zou reageren op het verhaal. "Veel mensen, of nou ja, veel tv-programma’s en andere instanties die om content verlegen zitten, vragen mij naar een reactie op de onthullingen over DWDD", schreef De Breij op Instagram. "Wat ík daarover te zeggen heb? Dat leent zich niet voor een soundbite. Daar heb ik wat meer ruimte voor nodig. Die ruimte heb ik in mijn oudejaarsconference, dus dat komt goed uit! Ik heb hier zéker iets over te zeggen, maar graag op mijn eigen podium."

De Breij nam tussen 2006 en 2008 de presentatie van de maandagen van DWDD voor haar rekening. In de jaren daarna schoof ze regelmatig aan als gast in het BNNVARA-programma, dat in 2020 stopte.

Alles over binnenlandse- en buitenlandse sterren, royalty en crime zie je dagelijks rond 23:00 uur in Shownieuws. Hieronder is de meest recente uitzending te zien:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.