Terug

Volg Shownieuws

Claudia de Breij verrast Orgel Joke: 'Ik vind je het beste van 2020'

Claudia de Breij verrast Orgel Joke: 'Ik vind je het beste van 2020'

Nieuws

29 dec 2020, 23:20

Claudia de Breij heeft een lieve videoboodschap opgenomen voor Orgel Joke. De cabaretier is enorm blij dat de organist in 2020 is doorgebroken en online de harten heeft verwarmd van duizenden mensen in Nederland. In de speciale 2020 terugblik-special van Shownieuws wordt Joke verrast met de video.

Claudia laat aan Joke weten: "Dit vond ik een jaar waarin je heel makkelijk heel boos, teleurgesteld of verdrietig kon worden. En juist in zo'n jaar is Joke er, die alleen maar iets vrolijks geeft." De grappenmaakster sluit haar boodschap af met: "Joke, ik vind je misschien wel het beste nieuws van 2020." Na het zien van de videoboodschap staat Joke met haar mond vol tanden: "Dit is echt...ik vind het superlief."

Op 19 maart plaatste Joke Meijer (71) haar eerste Instagram post als Orgel Joke. In haar video's speelt ze moderne muziek op haar orgel en dat slaat enorm aan. Inmiddels wordt ze online gevolgd door bijna 36 duizend man en is zij een graag geziene gast in tv-programma's. Terugkijkend op 2020 laat ze aan Shownieuws weten: "Dit hele jaar is voor mij een rollercoaster. Het is bizar."

Joke kijkt met veel plezier op haar optredens bij het SBS6 programma Ik Hou van Holland dit jaar met Linda de Mol. Al ging het de eerste aflevering bijna mis. "De eerste keer trokken die meisjes mij wat te hard. Ik vloog bijna van de kruk af. Het waaide schijnbaar wat en toen viel mijn bladmuziek allemaal om."

Het hele interview met Orgel Joke is hierboven te bekijken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.