Terug

Volg Shownieuws

Claudia uit B&B Vol Liefde openhartig over overleden man

Nieuws

20 sep 2023, 20:48

Voordat Claudia meedeed aan B&B Vol Liefde (zie video hierboven), had ze een moeilijke periode doorgemaakt. In de realityserie heeft ze al eerder gesproken over het overlijden van haar man. Nu deelt ze het volledige en zeer aangrijpende verhaal. Twee jaar geleden overleed de man van Claudia. De twee waren 38 jaar samen: "Vanaf mijn zestiende was ik bij hem, we waren hartstikke verliefd."

Ze vertelt aan de Telegraaf dat ze in scheiding lag toen haar man overleed. "Omdat hij een alcoholist was en ik er niet meer tegen kon. Op de verjaardag van onze zoon heeft hij een terugval gehad en toen ben ik boos geworden. Hij schrok er zelf ook van, dat hij op de verjaardag van zijn zoon zoiets kon doen. Helaas heeft Harold het niet gered. Hij heeft zelfmoord gepleegd. Op de ergste manier: zonder briefje en zonder afscheid. Ik heb hem moeten vinden." 

Familieband

Vanwege hun verdriet hadden Claudia en haar zoon een moeizame relatie. Gelukkig zijn ze nu weer erg hecht en hebben ze een sterke band samen. "Onze band is nu enorm. We delen bijna alles. Ook onze angst en emoties. We hebben samen het ouderlijk huis gekocht en dat geeft mij rust. Hij is mijn nummer één. Samen hebben we dit jaar een feest georganiseerd om te proosten op Harold en om het leven te vieren." 

Gelukkig in de liefde

Na haar avontuur in het Franse speelparadijs van Walter tijdens B&B Vol Liefde, heeft Claudia toch de liefde gevonden: William. Na acht weken stiekem daten zijn ze nu officieel een stel. Het gaat goed tussen tussen de twee. "We kijken elkaar vaak diep in de ogen aan. Het voelt nu alsof we allebei De Ware hebben gevonden."  Praten over zelfmoordgedachten kan 24/7 via 113 of 0800-0113 en de chat op 113.nl

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.