Terug

Volg Shownieuws

Collega's Aart Staartjes in diepe rouw: 'Hij is onvervangbaar'

Nieuws

12 jan 2020, 23:25

Collega's en vrienden van Aart Staartjes zijn diep geraakt door het overlijden van de acteur. "Ik kon niet geloven dat hij dood is," vertelt Hakim Traïdia.

Edwin Rutten 'Ome Willem' vertelt erg geschrokken te zijn. "Iemand belde me op en het was erg schrikken. Aart is altijd geweldig zichzelf gebleven. Hij was een moedige vogel die overal recht op af ging, maar wel zijn eigen pad hield." Ook collega-acteur Hakim is in diepe rouw. "Je staat naast een icoon," vertelt een ontzettend verdrietige Hakim. "Hij heeft mij van de straat naar Sesamstraat gebracht. Hij gaf mij het volledige vertrouwen dat ik het kon. Hij is onvervangbaar."

Afgelopen vrijdagmiddag raakte de acteur op de Harlingerstraatweg in Leeuwarden betrokken bij een ernstig ongeluk tussen een brommobiel en een auto. De Sesamstraat-acteur werd zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht. Hij is op 81-jarige leeftijd aan zijn verwondingen overleden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.