Terug

Volg Shownieuws

Collega's staan stil bij overlijden Paul van Vliet

Collega's staan stil bij overlijden Paul van Vliet

Nieuws

26 apr 2023, 14:24

Diverse collega's van Paul van Vliet hebben woensdag via sociale media hun verdriet geuit naar aanleiding van het overlijden van de cabaretier. Velen spreken over een "lieve man". Van Vliet overleed dinsdag op 87-jarige leeftijd.

"Dag lieve, slimme, gulle, beschaafde, begaafde Paul", schrijft Claudia de Breij op Instagram. Ze bedankt Van Vliet "voor alles". "Je inspiratie. Je ruimhartige adviezen. Je open houding, een jongen van 87. Het zingen. Het schrijven. Je brieven. Je voicemailberichten die zo vaak eindigden met de woorden ‘blijf sterk’ (met die stem van jou. Dat helpt écht. Hielp echt). Dag lieve Paul!"

Peter Pannekoek noemt Van Vliet op Twitter een "ontzettend lieve man". "We stonden ooit in de coulissen en ik zei: 'Ik moet zo op' en toen antwoordde hij: 'Je moet niet op, je mag op.' #grootheid"

"Een belangrijke man in ons vak is ervantussen", zegt Ronald Snijders. "Zo speelde en speel ik nog altijd graag in zijn theater: PePijn, Den Haag. Meneer van Vliet, had ik een hoed, dan ging ie af."

Richard Groenendijk: "Één van de meest integere en gulle collega's is niet meer. Een lieve man was het", zegt hij.

Meer reacties

"Ach man, wat een verlies", reageert Bert Visscher. "Grote eer om je gekend te hebben, lieve Paul. Voor altijd in ons hart."

"Dag lieve, lieve Paul", schrijft Jon van Eerd op Twitter. "O lieve heer, zorg goed voor Paul. Dank u heer, god zegene u", reageert Mike Boddé. In een eerder bericht deelde hij ook een deel van de songtekst van We hebben wel gelachen.

Peter Heerschop: "Nu eerst liefde en sterkte voor zijn familie en vrienden. Vrijdag bij Humberto op de radio mijn ode aan de prachtige Paul van Vliet."

"Dag lieve Paul van Vliet", twittert Sara Kroos. Zij deelt in haar bericht ook een deel van de tekst van het lied In de optocht door de tijd. Alles over binnenlandse- en buitenlandse sterren, royalty en crime zie je dagelijks rond 23:00 uur in Shownieuws. Bovenaan de pagina is de meest recente uitzending te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.