Terug

Volg Shownieuws

Componist Rob Bolland ongeneeslijk ziek

Componist Rob Bolland ongeneeslijk ziek

Nieuws

19 aug 2020, 01:38

Verschrikkelijk nieuws voor Rob Bolland. De 65-jarige componist is ongeneeslijk ziek. Dit vertelt hij dinsdag aan Privé.

Drie jaar geleden werd er kanker bij hem geconstateerd. "Eerst zag het er volgens de dokter niet zo ernstig uit, maar later bleek het toch flink mis. Ik had een tumor in mijn mond. Die is toen weggehaald rond de kin. Ik heb 35 bestralingen gehad en 3 chemo's, maar zoals nu blijkt zonder het gewenste resultaat", aldus Bolland.

"De ziekte is terug, aan de andere kant en inmiddels ook uitgezaaid naar mijn hersenen. Dat is wat ik te horen heb gekregen: dat het er heel ernstig uitziet en dat ik niet te genezen ben. Dat bericht moet ik even laten bezinken."

Rob heeft er nu toch voor gekozen om dit nieuws te delen. "In een later stadium, niet al te veel later, wil ik graag nog een keer vertellen hoe dit is gegaan, hoe mijn leven is gegaan. Maar op dit moment ben ik niet in staat om dat te doen. Ja, het is een enorme tegenvaller. Ik heb een tijd gedacht dat het weg was, maar nu is het terug en meteen zo dat er niets meer tegen te doen is…"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.