Terug

Volg Shownieuws

Connie geeft update over zoon Marvin

Connie geeft update over zoon Marvin

Nieuws

12 apr 2021, 10:52

Connie Wittemans zoon Marvin is vorige week opgenomen in het ziekenhuis omdat hij besmet is geraakt met het coronavirus. Op Instagram deelt Connie dat het niet goed met hem gaat.

Connie schrijft op Instagram: "Marvin had van zaterdag op zondag een slechte nacht waardoor zijn zuurstofmasker is vervangen voor een grotere die hem meer zuurstof geeft. Zijn ontstekingswaarde in zijn bloed zijn te hoog, maar te laag voor een longembolie. Er mag geen bezoek bij en het appcontact is nihil, want daar voelt hij zich te ziek en te moe voor."

Connie vervolgt haar verhaal en zegt dat haar zoon Marvin een 'voorbeeld van de veilige maatregelen' is. Hij zat in de risicogroep en kwam daarom zo weinig mogelijk buiten. Ook zocht hij geen grote gezelschappen of en liep hij altijd met een mondkapje. Ze vraagt zichzelf af hoe het toch kan dat hij tóch besmet is geraakt: "Hoe dan??"

"De artsen en de verplegende zorg is heel liefdevol", schrijft Connie tot slot. "We hopen natuurlijk dat hij zo snel mogelijk naar huis mag, maar daar is nu nog geen vooruitzicht op."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.