Terug

Volg Shownieuws

Connie Witteman geeft update over zieke zoon

Connie Witteman geeft update over zieke zoon

Nieuws

16 apr 2021, 13:57

Connie Witteman laat weten hoe het inmiddels met haar zoon gaat. Marvin kwam na zijn besmetting met COVID-19 op de intensive care terecht, maar is daar gelukkig weer vanaf...

"Marvin is net van het zuurstofapparaat afgekoppeld en alle infusen zijn er nu ook af", laat ze aan Shownieuws weten.

Connie vertelde donderdag al aan haar volgers dat Marvin weer van de IC af is. "Terug naar de afgesloten COVID afdeling gebracht, zijn waardes zijn net gemeten en het gaat gelukkig de goede kant op! Hij ligt natuurlijk nog wel met zuurstof enzo en mag daar geen bezoek ontvangen, maar het is een grote stap vooruit."

"Alvast grote dank voor jullie gebeden en de kaarsjes die jullie voor hem gebrand hebben, alleen al dat er aan hem deze dagen 'gedacht' is heeft er zeker allemaal toe bijdragen naar een hopelijk goed verloop", aldus Connie.

Haar zoon werd afgelopen weekend naar de corona-afdeling van het ziekenhuis gebracht en moest vlak daarna naar de ic. Evert Santegoeds vertelt over het ziekenhuisbezoek in de video bovenaan het artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.