Terug

Volg Shownieuws

Corona boeit Famke Louise 'echt niet meer'

Nieuws

1 nov 2021, 19:48

Famke Louise heeft niet meer zo'n sterke mening over corona, schrijft ze op Instagram. "Het boeit me echt niet meer", aldus de vlogger, die naar eigen zeggen al lang niet meer 'anticorona' is.

De 22-jarige zangeres kreeg vorig jaar kritiek op haar deelname aan de actie #ikdoenietmeermee, waarvoor ze samen met andere bekende Nederlanders vraagtekens zette bij de coronaregels. Famke bood kort daarna haar excuses aan en startte samen met ic-arts Diederik Gommers een coronacampagne.

"Het beste is dat iedereen zich gewoon aan de maatregelen blijft houden, want dat doe ik ook", zegt ze. Ook drukt ze haar volgers op het hart "lief te blijven voor elkaar".

Famke is in verwachting van haar eerste kindje met haar vriend Denzel Slager (zie video bovenaan). Het leven van de twee wordt vastgelegd op camera voor een nieuwe realityserie, die vanaf eind dit jaar te zien is op Videoland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.