Terug

Volg Shownieuws

Corry Konings woest om behandeling op Muziekfeest

Corry Konings woest om behandeling op Muziekfeest

Nieuws

10 okt 2017, 20:53

Corry Konings vertelt aan Shownieuws dat ze boos is op AVROTROS omdat ze zo'n twee jaar geleden heel onaardig werd behandeld op Muziekfeest op het Plein. Ze mocht alleen in duet met Koos Alberts, maar wilde ook eigen solosingle zingen, wat niet mocht, zo zegt Corry. En dat zou zelfs een boycot hebben opgeleverd...

AVROTROS verklaart aan Shownieuws: "Het is heel vervelend dat Corry dat denkt, maar van een boycot is absoluut geen sprake." Sterker nog: "Haar muziek wordt nog steeds gedraaid op Sterren NL-radio en wij hebben haar in januari nog een uur lang te gast gehad bij Daniel Dekker in het radioprogramma Poster."

Over het incident op het Muziekfeest zegt de omroep: "Corry zou inderdaad optreden met Koos Alberts. Omdat haar nieuwe nummer niet meer terecht kon in onze line-up van dat feest en die uitzending, heeft zij zelf besloten zich helemaal terug te trekken en ook niet op de treden met Koos. Maar nogmaals, wat ons betreft is er geen sprake van een boycot."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.