Terug

Volg Shownieuws

'Cristiano Ronaldo koopt duurste auto ter wereld'

'Cristiano Ronaldo koopt duurste auto ter wereld'

Nieuws

1 mei 2019, 14:58

Cristiano Ronaldo mag zich sinds kort de trotse eigenaar noemen van de nieuwe Bugatti La Voiture Noire, de duurste auto ter wereld. Volgens The Daily Mail heeft hij maar liefst 11 miljoen euro betaald voor de exclusieve auto.

De auto werd in maart dit jaar gepresenteerd tijdens de Motor Show in Genève. Speciaal voor de 110de verjaardag van het Franse bedrijf is er één auto ontworpen voor deze speciale gelegenheid. Hoewel in eerste instantie werd gedacht dat de auto door de CEO van Volkswagen, Ferdinand Pech, werd gekocht, schrijven Spaanse media nu dat de legendarische voetballer de eigenaar van de auto is geworden.

https://www.instagram.com/p/Bw60q-Xl443/

Voordat Cristiano kan scheuren over de weg met zijn superauto, moet hij nog even wachten tot 2021. Bugatti moet namelijk nog enkele details verbeteren. Vorige week kwam de profvoetballer nog in het nieuws doordat Ajax zijn Italiaanse club Juventus versloeg in de kwartfinales van de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.