Terug

Volg Shownieuws

Dan Karaty laat voor het eerst van zich horen sinds ziekenhuisopname

Dan Karaty laat voor het eerst van zich horen sinds ziekenhuisopname

Nieuws

8 okt 2020, 08:46

Dan Karaty heeft voor het eerst iets van zich laten horen op social media, sinds zijn ziekenhuisopname van vorige maand.

Op 1 oktober werd Dan 44 jaar en op Instagram heeft hij nu zijn fans bedankt voor alle felicitaties: "Een beetje laat, maar dank je wel voor alle verjaardagswensen het afgelopen weekend. Alles is een beetje anders nu, dus het betekent echt veel voor me."

Waarom Dan moest worden opgenomen, is nog altijd niet bekend. Het enige dat zijn management eerder kwijt wilde, is dat "de artsen zijn oog in elk geval hebben kunnen redden", aldus de Privé eerder. Maar er is nog een reële kans op blijvende schade...

Eerder liet de choreograaf en jurylid nog weten veel pijn te hebben: "Ik heb het ziekenhuis verlaten en zal thuis verder herstellen. Ik heb nog veel pijn, maar ben gelukkig wel buiten levensgevaar. De doktoren, zusters en al het overig ondersteunend medisch personeel dank ik voor hun harde werk en toewijding", aldus Dan tegenover De Telegraaf.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.