Terug

Volg Shownieuws

Daniel Craig is bestbetaalde acteur

Daniel Craig is bestbetaalde acteur

Nieuws

20 aug 2021, 09:20

Daniel Craig kan zich alvast de bestbetaalde acteur van het jaar noemen. Het Amerikaanse entertainmentblad Variety rekende uit dat de James Bond-acteur in 2021 in ieder geval meer dan 100 miljoen dollar op zijn bankrekening kan bijschrijven.

Craig, die eerder deze week nog in een interview vertelde dat zijn erfenis niet naar zijn dochters gaat, verdiende zo'n hoog bedrag onder meer omdat Netflix alvast twee vervolgen van Knives Out heeft besteld. De streamingdienst betaalt daarnaast volgens Variety ook alvast een bedrag voor de opbrengst van de films als deze in première gaan in de bioscoop.

Dwayne 'The Rock' Johnson, volgens zakenblad Forbes vorig jaar de bestbetaalde acteur, staat op de tweede plaats. Hij zal zo'n 50 miljoen dollar ontvangen. De derde plek is voor acteur Will Smith (40 miljoen).

De eerste vrouwen in de top 10 zijn Jennifer Lawrence en Julia Roberts op een gedeelde vijfde plek (7). Zij zien hun bankrekening groeien met een bedrag van 25 miljoen dollar. Direct onder hen staat Sandra Bullock (20 miljoen).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.