Terug

Volg Shownieuws

Daniel Craig speelt hoofdrol in Macbeth op Broadway

Nieuws

29 sep 2021, 22:01

Daniel Craig keert volgend jaar terug in het theater. De acteur, die momenteel voor het laatst te zien is als James Bond in de nieuwe film No Time to Die, gaat de hoofdrol spelen in een opvoering van Macbeth. Het stuk van William Shakespeare moet eind april 2022 in première gaan.

Toneelstukken van de beroemde Britse schrijver zijn Craig niet vreemd. Eerder speelde hij al in een opvoering van Othello. De laatste keer dat Craig op Broadway op de planken stond was in 2013, toen was hij te zien in Betrayal.

Craig speelt in Macbeth naast Ruth Negga, de Passing-actrice die in het stuk haar debuut op Broadway maakt. Ook zij is bekend met het werk van Shakespeare, ze was eerder te zien in de productie Hamlet.

Toevallig wordt Macbeth geproduceerd door Barbara Broccoli, die ook alle James Bondfilms met Craig produceerde. "Daniel is niet alleen een geweldige filmacteur, maar ook een fantastische theateracteur", laat ze in een verklaring weten. "Ik kan niet wachten om hem in deze iconische rol te ondersteunen bij zijn terugkeer op Broadway."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.