Terug

Volg Shownieuws

Danny Froger: 'We gaan zeker wel een keer trouwen'

Nieuws

12 jan 2020, 17:34

Danny Froger is tot over zijn oren verliefd op zijn Ann Dominique. Na de komst van dochtertje Fallon is hun geluk helemaal compleet. De zanger laat aan Shownieuws weten dat ze ook zeker een keer in het huwelijksbootje gaan stappen.

"We gaan zeker wel een keer trouwen. Maar het zou raar zijn als ik nu zou vertellen wanneer ik op mijn knieën ga, want dan weet zij het ook," vertelt Danny. Zijn vriendin Ann Dominique wilde eigenlijk eerst trouwen en daarna pas kinderen, maar Danny wilde het liever andersom. "Ik heb eigenlijk altijd in mijn hoofd gehad dat er geen grotere commitment is dan een kind en ook geen mooiere liefdesverklaring naar haar toe."

De twee hebben elkaar eind 2016 in een restaurant ontmoet, maar toen liep Danny in eerste instantie een blauwtje bij de moeder van zijn kind. "Ik was daar voor een verjaardag en ik zag een mooie dame aan de bar zitten. Ik dacht ik loop er gewoon op af, maar dat liep niet helemaal gesmeerd want ze zag mij niet staan," lacht Danny. "Jij was daar met alleen maar mannen en jullie hadden allemaal een borrel op dus ik dacht wegwezen hier," bekend Ann. Uiteindelijk zijn ze via social media toch met elkaar in contact gekomen. "Toen we daarna hadden afgesproken, viel ik eigenlijk op je humor," vertelt Ann. "Ja, van de looks hoef ik het niet te hebben," lacht de zanger.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.