Terug

Volg Shownieuws

Danny Vera over vaderschap: 'Ik ben een weekdiertje'

Danny Vera over vaderschap: 'Ik ben een weekdiertje'

Nieuws

6 jan 2021, 17:03

Danny Vera heeft afgelopen kerst het allermooiste cadeau gekregen. Zijn vrouw Escha beviel op 25 december namelijk van dochtertje Lavie. De zanger vertelt aan Weekend dat hij nog steeds erg emotioneel is.

"Het was wel een beetje zwaar, maar nu gaat alles goed", vertelt Danny over de bevalling. "Het laatste stukje was wel even moeilijk, maar het duurde niet zo lang en Escha is hersteld."

'Weekdiertje'

Danny zit duidelijk nog op een roze wolk. "Het voelt fantastisch. Het is werkelijk waar geweldig. Ik heb het al een paar keer gezegd en je doet er niets aan, maar alle clichés zijn waar. Je bent gewoon in één keer een weekdiertje geworden", aldus de emotionele zanger.

Een fantastisch 2020

Danny had een fantastisch einde van 2020. Niet alleen is hij vader geworden, zijn album The New Now bereikte binnen nog geen vier weken de gouden status. Eerder werd ook al bekend dat de zanger op de eerste plek staat in de Top 2000, met zijn instant evergreen Roller Coaster. Zijn reactie op dit nieuws is in de video bovenaan dit artikel te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.