Terug

Volg Shownieuws

Dave Grohl zou willen drummen voor ABBA

Dave Grohl zou willen drummen voor ABBA

Nieuws

30 sep 2021, 17:19

Dave Grohl heeft aangeboden om voor ABBA te gaan drummen omdat hij naar eigen zeggen "huilde als een baby" toen hij de comeback-single van de Zweedse band beluisterde. Dat vertelde de Foo Fighters-zanger en voormalig Nirvana-drummer donderdag in het programma BBC Breakfast.

"Ik ben zo'n grote ABBA-fan", aldus de 52-jarige rocker over de band die onlangs na veertig jaar weer met nieuwe muziek kwam. "Toen ik zag dat ze terugkwamen met een nieuw nummer, deelde ik de link met honderd kennissen en luisterde ik naar het nieuwe nummer en huilde ik als een baby. Oh man!"

Als Dave gevraagd wordt of hij zou willen drummen voor Agnetha, Björn, Benny en Anni-Frid, laat hij weten daar volledig open voor te staan. "Luister, ik zou zelfs bij wijze van spreken willen drummen bij de opening van een envelop. Geef me een drumstel en ik ga erachter zitten. Dus ja, ik zou samen willen spelen met ABBA."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.