Terug

Volg Shownieuws

Dave reageert op ruzie met broertje Donny

Dave reageert op ruzie met broertje Donny

Nieuws

26 sep 2020, 19:49

Dave Roelvink heeft gereageerd op de ruzie met zijn broertje Donny. Voor de camera van Shownieuws bevestigt hij het conflict, al zegt hij dat het helemaal niet zo gek is...

"Het hoort er toch bij", zegt Dave over de familievete. "Broers hebben weleens ruzie met elkaar. Dat gebeurt in iedere familie weleens."

"Het is niet zo dat ik hem al een jaar niet gezien heb", relativeert de dj de boel. "Ik vind wel dat je dit binnen de familie moet houden." Al Dave's uitspraken zie je in de video hierboven.

Dries

Niet iedereen in de familie houdt de lippen stijf op elkaar over de ruzie. Vader Dries gaf deze week aan dat hij de ruzie betreurt en dat hij hoopt op een snelle oplossing.

In de Telegraaf vertelde Dries dat er al maanden 'ruis op de lijn' is tussen zijn zoons, maar dat daar hopelijk al gauw een einde aan komt. "Deze week had ik de jongste bij me op bezoek en heb ik voorgesteld snel met z’n drieën te gaan lunchen. Daar staan ze, zo hoorde ik toen ik Dave even had gebeld, allebei voor open."

De vader van Dave en Donny hoopt dan ook dat ze alles op tafel gaan gooien. "Bij die gelegenheid moet het hoge woord er maar uit. Het loopt al een tijdje, ja. Eerst had ik iets van: ik laat ze maar even, dat lost zichzelf wel op. Maar het kan ook te lang gaan duren. Je weet hoe dat gaat tussen broers, overal is er weleens wat."

Hommeles in huize Roelvink

Het is al een tijdje hommeles tussen Dave en Donny Roelvink. In de Weekend van deze week sprak de jongste zoon van Dries zich woensdag ook voor het eerst uit over de ruzie met zijn broer.

"Het klopt dat we de laatste tijd niet veel met elkaar samen zijn, maar het gaat verder niemand iets aan wat er aan de hand is. Dat houden we binnen de familie", reageerde Donny in het weekblad. "We zijn broers, dus het is logisch als je weleens ruzie hebt." Hij weerspreekt dan ook dat ze elkaar ontvolgd hebben op Instagram. "Ik ben niet zo kinderachtig om dat te doen. Ik moet je dan wel écht haten, wil ik dat doen", vertelde hij.

Dave en Donny zijn altijd de beste vrienden geweest, maar hij mist die hechte vriendschap momenteel helemaal niet. "Kijk, ik ben in een bepaalde fase van mijn leven. Ik ben wat ouder, ga samenwonen, heb gewoon mijn eigen leventje en dat heeft Dave ook. Misschien is dat ook wel de reden dat je er wat makkelijker mee omgaat." Donny gaat er vanuit dat het wel weer goed komt tussen de broers, maar niet op korte termijn. "Het is een heel lang verhaal en daar wil ik niet over uitweiden, omdat het tussen mij en hem is. Het is voor de buitenwereld een vraag en voor mij een weet."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.