Terug

Volg Shownieuws

Dave Roelvink laat opnieuw aan gebit sleutelen

Dave Roelvink laat opnieuw aan gebit sleutelen

Nieuws

22 sep 2020, 22:29

Dave Roelvink heeft opnieuw aan zijn gebit laten sleutelen. Een van de neptanden die de dj in Turkije liet zetten brak al razendsnel af en dus moest Dave opnieuw een facing laten zetten... Op zijn social media laat Dave het resultaat zien. "Jaja, we zijn weer online. Top, he?" zegt hij over zijn nieuwe, spierwitte voortand.

De 26-jarige Roelvink, zoon van zanger Dries, ging in juni naar Turkije omdat hij een 'Hollywoodsmile' wilde. Eerder deze maand brak bij het eten van een broodje alweer een stukje van zijn tanden af. Voor de rest van je leven

Dave zal de rest van zijn leven extra kosten moeten blijven maken voor zijn facings. Dat stelde een tandarts-implantoloog van de Associatie Nederlandse Tandartsen vorige week in De Telegraaf. De tandartsenclub is helder over deze actie van Roelvink. "Bij jonge mensen raden we het af. Je ziet het bij Dave die al na een maand met een afgebroken tand zit. Als je heel veel aan je gebit laat doen op jonge leeftijd, ben je de rest van je leven gedoemd steeds weer terugkerende kosten te maken", zei de woordvoerder in de krant. Er was trouwens meer kritiek op Dave, want de dj respecteerde na zijn reis naar Turkije ook de verplichte quarantaineperiode vanwege de coronacrisis niet. Na één dag plaatste hij alweer vrolijke selfies op Instagram terwijl hij op een bootje zat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.