Terug

Volg Shownieuws

Dave Roelvink reageert op 'afval-incident'

Nieuws

21 mei 2021, 11:29

Dave Roelvink krijgt er flink van langs op sociale media. Op straat werden er lege dozen van de influencer gevonden en boze Twitteraars vinden het 'niet oké' dat je deze zomaar op straat gooit. Dave reageert nu zelf op de rel.

Aan Shownieuws laat de Roelvink-telg weten dat hij de commotie over het afval - waarvan je de foto's hieronder ziet - nogal overdreven vindt.

Ook vertelt Dave in een video op Instagram: "In Amsterdam leg je op donderdagavond je vuilnis op straat, zodat dit vrijdagochtend wordt opgehaald. En nu weer over op de orde van de dag." Het hele filmpje is in de video bovenaan dit artikel te zien.

Babyspullen

Op de foto’s van het afval die zijn geplaatst is niet te zien of er ook spullen voor de toekomstige babykamer zijn geleverd. Die zullen wel nodig zijn. Roelvink maakte onlangs bekend dat zijn vriendin Jazzlyn voor de eerste keer zwanger van hem is. De beelden van de eerste echo zijn hieronder te zien.

Dave Roelvink deelt eerste echo
0:29
Dave Roelvink deelt eerste echo

Bron video's: Instagram / Dave Roelvink

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.