Terug

Volg Shownieuws

Dave Roelvink viert feest: 'Blij dat je terug bent in mijn leven'

Dave Roelvink viert feest: 'Blij dat je terug bent in mijn leven'

Nieuws

11 dec 2020, 15:26

Feest in huize Roelvink! De vriendin van Dave is jarig. Op Instagram feliciteert hij zijn 'Ari' en laat weten dat hij blij is dat ze weer bij elkaar zijn.

"Gefeliciteerd Arie ben blij dat je weer terug bent in me leven love u", schrijft Dave onder een foto met Jazzlyn, zoals 'Ari' echt heet. Op het kiekje zijn de twee tortelduifjes samen te zien in het zonnetje op een boot.

Oude liefde roest niet

"Fotooje van de eerste keer dat ik je weer in me armen had na 6 jaar", gaat Dave verder. De twee kennen elkaar namelijk al een hele poos en waren verliefd. In 2015 liep hun relatie op de klippen, maar afgelopen zomer vonden ze elkaar weer helemaal terug.

Julia Mekkes

Julia Mekkes, de ex-vriendin van Dave Roelvink, is inmiddels ook weer de man. Na een mislukt afspraakje in het programma First Dates, vertelde ze in haar vlog dat ze weer verliefd is. Het fragment uit de vlog zie je bovenaan dit artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.