Terug

Volg Shownieuws

Dave Roelvink woest op oplichter

Dave Roelvink woest op oplichter

Nieuws

26 okt 2020, 12:38

Een oplichter heeft verwoede pogingen gedaan Dave Roelvink op te lichten. De zoon van Dries laat zich echter niet belazeren en haalt keihard uit naar de boef...

De beruchte WhatsApp-frauders hebben geprobeerd Dave op te lichten. De dj deelt een screenshot met berichten van de fraudeur, die hem geld probeert af te troggelen. "Schaam me om je hulp hierbij te vragen. Maar ik heb nog een paar facturen openstaan die ik vandaag moet betalen."

Dave speelt het spelletje mee, maar houdt het niet lang vol. Als de oplichter vraagt of hij het kan betalen, zegt Dave eerst nog "Ja tuurlijk", maar al snel daarna: "Stuur meteen je adres, trap ik je tanden eruit. Ga werken voor je geld!"

Werken voor je geld

Dave heeft op het moment zelf ook moeite met werken voor zijn geld. Door de coronacrisis ligt zijn dj-werk volledig stil en heeft hij maar weinig te doen.

Hij gaf onlangs zelfs aan dat hij een carrièreswitch overweegt. In weekblad Party vertelt hij hoe het er qua optredens voorstaat. "Helemaal niets, het is echt een drama. De shows die ik als dj zou draaien, liggen allemaal stil."

Toch zit hij zelf niet helemaal stil. "Ik doe wel veel op Instagram en online, daar kan ik gelukkig nog wat geld mee verdienen. Maar het is niet te vergelijken met wat ik deed. Ik verzorgde ongeveer driehonderd optredens per jaar, zo'n dertig per maand. Dat is leuk verdienen. Maar die tijd is voorbij. Laten we hopen dat het nog maar even duurt."

Heeft hij nog wel een spaarpotje? "Ja joh, ik zou niet weten hoe ik het allemaal op moet krijgen, haha. Nee hoor, dat valt wel mee, maar ik heb gewoon goed gespaard. Ik val niet om binnen nu en een jaar."

Gelukkig was er nog genoeg geld voor de onderstaande feelgood-actie. Dave verzorgde een complete make-over voor een zwerver en dat leverde leuke beelden op.

Zwerver krijgt make-over van Dave Roelvink
0:35
Zwerver krijgt make-over van Dave Roelvink

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.