Terug

Volg Shownieuws

Davina Michelle 'dankbaar' na waanzinnig moment

Nieuws

7 juli 2024, 17:44

Davina Michelle primeurde deze week haar nieuwe single All Is Ours in De 538 Middagshow (zie video). Daar omheen vertelde de zangeres ook nog over een andere prachtige mijlpaal in haar carrière.

Davina mocht namelijk optreden in het voorprogramma van wereldster Robbie Williams, in het beroemde Hyde Park. Voor 65.000 mensen zong ze haar Engelstalige nummers en enkele covers, zoals van What’s Up van 4 Non Blondes. Op Instagram deelt Davina een compilatie van haar historische optreden. Ze schrijft er bij: "Dit was geweldig! Bedankt Robbie Williams." Te zien is hoe ze zich klaarmaakte, wat de reactie van het publiek was en hoe er na afloop geproost werd.

Tekst gaat verder na de Instagram-post.

Nog meer hoogtepunten op komst

Aan het Algemeen Dagblad legde Davina recent uit hoe Robbie bij haar terecht was gekomen: "Er zijn zoveel artiesten die dat willen, we hebben gewoon veel gebeld en een compilatie opgestuurd van mijn optredens in Ahoy en Afas Live en bij het songfestival (de pauze-act in Ahoy in 2021, red.) en de Formule 1 in Zandvoort."

En het houdt maar niet op voor Davina, want voor het tweedelige concert van Robbie in Hamburg eind augustus mag ze ook weer een vooroptreden verzorgen. Aldaar kunnen er 90.000 toeschouwers komen, het zal vrijwel zeker uitverkocht zijn."Ik zie jullie in augustus", schrijft Davina.

Davina vertelde eerder dat ze later een groot gezin zou willen hebben. Meer hierover zie je in de video hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.