Terug

Volg Shownieuws

De 'Farao' over The Masked Singer: 'Een ongelooflijk feest!'

Nieuws

4 dec 2021, 09:07

Het is over en uit voor de Farao in The Masked Singer. Vrijdagavond werd onthuld wie er schuil ging achter dit masker. Niemand minder dan René van Kooten bleek in het pak te zitten, op social media blikt hij terug op dit 'feestelijke' avontuur.

Zo deelt hij onderstaande foto, hij schrijft daarbij: "Ik heb zo ontzettend genoten van mijn avontuur als Farao bij The Masked Singer. Het was een cadeautje en heb er fantastisch lieve mensen (beter) leren kennen." Hij schrijft ook: "Bedankt iedereen voor en achter de schermen. Het was een eer en een ongelooflijk feest!"

Exit

Niet iedereen is te spreken over de exit van de Farao, veel kijkers hadden het karakter graag in de finale zien belanden.

Karin Bloemen

Ook Karin Bloemen heeft meegedaan aan het populaire programma. Zij zat schuil in het pak van het lieveheersbeestje. Haar reactie op haar deelname zie je in bovenstaande video.

Foto:  Nick van Ormondt

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.