Terug

Volg Shownieuws

De Pfaffs weer terug op de buis!

Nieuws

7 jan 2020, 15:10

Geweldig nieuws voor de fans van Jean-Marie en Carmen Pfaff. Misschien wel de grootste realitysterren uit België ooit zijn vanavond weer eenmalig op de buis te zien!

Jean-Marie, Carmen en de kleinkinderen zijn namelijk in het Vlaamse programma Groeten Uit te zien. Ze reizen daar terug naar het jaar 1965 om daar Kerstmis en Oud en Nieuw te vieren. Volgens het Belgische HLN heeft Jean-Marie daar een stukje verwerking gedaan, want het was een pijnlijk jaar voor de toen 12-jarige keeper. “Twee weken voor Kerstmis moest hij afscheid nemen van zijn vader”, legt Carmen uit. “Vier dagen na Jean-Maries verjaardag stierf zijn papa aan een hartaanval. Zijn mama zat daar met negen kinderen. Ik heb die man zelf nooit gekend, maar ik kan me perfect voorstellen hoe moeilijk dat moet geweest zijn.''

Jean-Marie zag deelname dan ook in eerste instantie niet zitten, vertelt Carmen. ''Voor hem was de kerstperiode van 1965 in de eerste plaats een rouwperiode. Hij heeft me altijd gezegd dat hij daar heel veel verdriet door heeft gehad, want zijn papa was zijn god. Deze deelname had dus wel wat voeten in de aarde, maar ik heb hem overtuigd om het toch te doen. Samen met de kleinkinderen wilde ik er voor hem echt iets leuks van maken. En ik denk dat we daarin geslaagd zijn. Op die manier kon hij dat toch op een bepaalde manier afsluiten.''

Toch hoeven de zakdoekjes vanavond niet constant tevoorschijn getoverd te worden. ''We hebben ons echt zo geweldig goed geamuseerd'', blikt Carmen terug in de Belgische krant. ''Die kledij alleen al! Zo had ik onze Sam eerst zelfs niet herkend. Zo anders en serieus dat hij eruitzag. En Jean-Marie vond dat Kelly en Debby eruitzagen als twee Sophia Lorens. Jammer dat Lyndsey en Dave er niet konden bijzijn, want we hadden hen ook wel in zo’n retro-outfit willen zien.”

https://www.instagram.com/p/B7BubKbniTG/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.