Terug

Volg Shownieuws

De Roelvinkjes in Effe geen cent te makken bij SBS6

De Roelvinkjes in Effe geen cent te makken bij SBS6

Nieuws

24 juli 2018, 22:30

Effe geen cent te makken is terug! In het nieuwe seizoen gaat dé showbizzfamilie van Nederland, de Roelvinkjes, de uitdaging aan.

Ze verlaten hun huis in de dure PC Hooftstraat en nemen hun intrek in een bekende minimawijk in de hoofdstad. Een maand lang gaan Dries, zijn vrouw Honoria en zijn zoons Dave en Donny (die voor deze gelegenheid weer thuis komen wonen) op een houtje bijten: ze moeten leven van een bijstandsuitkering. Vanaf woensdag 19 september is bij SBS6 te zien hoe ze het er van afbrengen.

De Roelvinkjes hebben het goed voor elkaar en het leven lacht ze toe. Dries en Honoria wonen in de beroemdste winkelstraat van Nederland, waar het goed toeven is tussen de miljonairs. Ze zijn niet vies van bubbels, restaurants, mooie kleren, chique winkels én peperdure bolides. Zoonlief Dave is een veelgevraagd DJ en verdient goed. De benjamin van de familie, Donny, is inmiddels ook een bekende Nederlander en doet menig meisjeshart smelten. Ook hij schnabbelt aardig wat geld bij elkaar. Lukt het De Roelvinkjes om een maand lang te leven met een minimum aan middelen en geld? En worden ze met open armen ontvangen in hun nieuwe buurt? Voor hun buren is het leven op bijstandsniveau tenslotte de keiharde realiteit…

Vanaf woensdag 19 september 20.30 – 21.30 uur bij SBS6.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.