Terug

Volg Shownieuws

Edwin van der Sar (52) getroffen door bloeding bij de hersenen, ligt op ic

Nieuws

7 juli 2023, 17:58

Edwin van der Sar, die eerder dit jaar opstapte als algemeen directeur van Ajax, is in Kroatië getroffen door een bloeding bij de hersenen. Dat bevestigt Ajax na berichtgeving van De Telegraaf vrijdag aan het begin van de avond, zie bovenstaande video.

De voormalig international is met spoed naar een ziekenhuis vervoerd en ligt op de intensive care. Volgens Ajax is zijn toestand stabiel, zo heeft zijn familie aan de club laten weten. "Iedereen bij Ajax wenst Edwin een spoedig herstel, we denken aan je", laat de Amsterdamse club verder weten. Ajax zegt met een update te komen, zodra er concrete ontwikkelingen zijn.

Edwin besloot eind mei na een slopend en tegenvallend seizoen per 1 juni op te stappen als algemeen directeur van Ajax. "Na bijna elf jaar in de directie ben ik op", liet hij destijds weten. "We hebben hele mooie dingen meegemaakt, maar het is ook een ongelooflijk zware periode geweest. Ik ben de mensen die ik tijdens mijn tweede carrière bij Ajax heb ontmoet en met wie ik heb samengewerkt erg dankbaar voor wat we hebben bereikt en beleefd. Ik heb nu behoefte om afstand te nemen, tot rust te komen en om andere dingen te gaan doen."

Annemarie van der Sar

Eind 2009 werd Annemarie van der Sar, de vrouw van Edwin, getroffen door een hersenbloeding. Edwin zelf was destijds doelman van Manchester United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.