Terug

Volg Shownieuws

De Woesthoffjes maken nieuwe start!

Nieuws

21 okt 2019, 13:33

Dinand Woesthoff heeft een nieuw optrekje gevonden. Samen met zijn gezin verhuist hij binnenkort naar een nieuwe kapitale villa in Den Haag!

Jarenlang deelde hij lief en leed met Guusje Nederhorst op de Badhuisweg in Den Haag. In 2004 overleed de GTST-actrice, met wie hij zoontje Dean heeft, aan de gevolgen van borstkanker. Haar dood heeft de zanger eerder niet doen besluiten om te verhuizen met zijn huidige vrouw Lucy Hopkins, met wie hij zoontjes Jimi en Ché en dochtertje Leia Guusje heeft. Maar nu is zijn oog gevallen op een luxueuze monumentaal pand van maar liefst 2,5 miljoen euro.

Ondanks het forse prijskaartje is nog niet alles geheel naar wens, en dus is de zanger momenteel druk aan het verbouwen. Dat Dinand niet voor de eerste de beste kapitale villa heeft gekozen blijkt wel, want zijn nieuwe paleis heeft maar liefst 5 slaapkamers en 3 badkamers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.