Terug

Volg Shownieuws

'Deadpool-schrijvers gevraagd voor Pirates Of The Caribbean 6'

'Deadpool-schrijvers gevraagd voor Pirates Of The Caribbean 6'

Nieuws

24 okt 2018, 07:41

Er zijn plannen voor een zesde film in de Pirates Of The Caribbean-reeks. Bronnen van Deadline melden dat de schrijvers van Deadpool zijn gevraagd voor de klus.

Het is niet duidelijk of Johnny Depp terug zal keren voor een zesde deel van de franchise. De acteur speelde in de eerste vijf films de excentrieke kapitein Jack Sparrow maar raakte de afgelopen twee jaar in opspraak na beschuldigingen van huiselijk geweld door ex-vrouw Amber Heard en verschillende rechtszaken met zijn voormalig management.

Pirates Of The Caribbean is een enorm lucratieve reeks voor Disney. De eerste vijf films brachten in totaal ruim 4,5 miljard dollar op. Het was de eerste franchise waarvan meer dan één film door de miljardgrens ging. Voor zowel Dead Man's Chest (2006) als On Stranger Tides (2011) werd wereldwijd voor meer dan een miljard dollar aan filmkaartjes gekocht.

(BuzzE)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.