Terug

Volg Shownieuws

Debbie uit B&B Vol Liefde gaat in deze speciale jurk naar het Televizier-Ring Gala

Nieuws

11 okt 2023, 16:07

Donderdag staat het Gouden Televizier-Ring Gala op het programma. Het gala wordt gepresenteerd door Peter Pannekoek (zie video). B&B Vol Liefde is dit jaar genomineerd. Debbie, een deelneemster van afgelopen seizoen, heeft hoge verwachtingen en hoopt van harte dat het programma dit jaar als winnaar uit de bus komt. Daarvoor trekt ze alles uit de kast…

Trouwjurk

Op dinsdagavond was Debbie te gast in de talkshow Humberto, waar ze onthulde dat ze een opmerkelijke outfit in petto heeft voor donderdagavond. Ze is van plan om haar trouwjurk te dragen, dezelfde jurk die ze eerder droeg tijdens haar bruiloft met Alfred van den Heuvel.

"Ik weet het niet", begint Debbie dan. "Iedereen heeft het erover. Het is toch een beeldschone jurk? En ik denk: Dat ding hangt maar in de kast. Ik heb hem maar een keer aan gehad."

Rood pak

De ontwerper die Debbie's jurk heeft ontworpen, zal deze opnieuw aanpassen. De vraag is of haar nieuwe partner Paul net zo'n rood pak zal dragen als Alfred dat destijds deed. "Nee, een rood pak. Nee", zegt Paul op die vraag. Debbie reageert ook: "Nee, er zijn grenzen toch?"

Leendert

Naast Paul en Debbie maakt Leendert zich ook klaar voor het gala. Hij is er helemaal klaar voor: op Instagram deelt hij trots een foto waarop hij een prachtig pak laat zien dat hij heeft bemachtigd.

Toch wel liefde?

De grote vraag is natuurlijk of Leendert vergezeld zal worden door een vrouw, maar daarover zullen we op 12 oktober meer te weten komen. Wat in ieder geval wel zeker is, is dat hij in stijl naar het gala zal gaan. Hij draagt een pak met een prachtige roze strik. "Klaar voor het Televizier-Ring Gala," voegt hij toe aan zijn bericht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.