Terug

Volg Shownieuws

Debby Pfaff onherkenbaar!

Debby Pfaff onherkenbaar!

Nieuws

9 okt 2019, 17:04

Door de deelname van Kelly Pfaff aan de Vlaamse versie van Dancing With the Stars staat de bekende familie weer volop in de spotlights. Iedere week wordt Kelly ook aangemoedigd door haar oudere zus Debby. Volgens het Vlaamse weekblad TV Familie zijn veel kijkers in shock door hoe ze er nu uitziet, zo schrijft Het Laatste Nieuws. Velen vragen zich af wat er met haar uiterlijk is gebeurd. Heeft ze aan haar gezicht laten sleutelen? Want ze ziet er echt heel anders uit dan 10 jaar geleden. Debby reageert zelf.

Eén van de reacties is dat Debby eruitziet als een echte Hollywoodster, want ze ziet er zo glamoureus uit. "Bedankt voor het compliment”, zegt ze in het weekblad. “Maar uiteindelijk... Ik begrijp niet goed waarom mensen vinden dat ik hard veranderd ben. Waarschijnlijk omdat ik niet zo vaak meer in de media kom. Mijn haar is langer en blonder dan vroeger. En ja, ik heb een nieuwe bril. Maar voor de rest... Ik gebruik gewoon goede gezichtscrèmes."

Zo ziet Debby er nu uit:

De oudste dochter van Carmen en Jean-Marie Pfaff  ontkent dus dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. "En als dat wél het geval was geweest, zou ik dat gerust toegeven. Ik ben zelfs voorstander van plastische chirurgie." Zo heeft Debby er geen geheim van gemaakt dat ze haar borsten heeft laten vergroten.

https://www.instagram.com/p/Bxgx5XroJQ1/

De avonturen van de Pfaffs waren ruim tien jaar op televisie te zien. In totaal werden er tussen 2002 en 2012 bijna 300 afleveringen gemaakt. De serie was ook in Nederland erg populair en eerst te zien bij de AVRO en later bij RTL. Afgelopen zomer vertelde Jean-Marie Pfaff dat er serieuze plannen zijn voor een comeback van de realityserie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.