Terug

Volg Shownieuws

Debby Pfaff raakte werkeloos en maakt carrièreswitch

Debby Pfaff raakte werkeloos en maakt carrièreswitch

Nieuws

3 juni 2021, 10:32

Debby Pfaff gaat een nieuwe uitdaging aan. De realityster raakte tijdens de coronacrisis haar baan kwijt en gooide het roer drastisch om...

Aan Story vertelt Debby dat zij haar baan als regiomanager in een dierenspeciaalzaak tijdens de eerste lockdown verloor. "Voor de eerste keer in mijn leven was ik werkloos! Anderzijds deed het me nadenken over mijn toekomstdromen”.

Waardevol

De 46-jarige overwoog een eigen zaak te beginnen, maar wilde nog genoeg tijd hebben voor haar kinderen. "En ik besef meer dan ooit hoe waardevol dat is.”

Debby besloot een oude droom waar te maken. "Ik droom er al langer van om les te geven, liefst aan kinderen met studieproblemen. Daarom ben ik in september begonnen aan een opleiding tot leerkracht middelbaar onderwijs in Antwerpen”.

Over een paar jaar zal Debby dus voor de klas staan. "“De lessen én examens gaan online door, ik zit nu dus samen met mijn zonen Keano (16) en Liam (15) te blokken. Over drie jaar hoop ik mijn diploma te behalen. Het is nooit te laat om een nieuwe weg in te slaan, hé, ook niet na je veertigste”.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.