Terug

Volg Shownieuws

Dee deelt schattig liefdeskiekje

Nieuws

24 mrt 2019, 16:10

Samen met haar lief Lars geniet Dee in de Oostenrijkse bergen. Even geleden lag Dee er nog helemaal af na een pijnlijk dagje wintersporten, maar de blondine en haar verkering hebben het avontuur in de sneeuw toch weer opgezocht.

Op Instagram plaatste ze een foto waarop zij en Lars zichtbaar volop genieten. "Blessed to be here", schrijft ze bij het liefdeskiekje.

Eind februari liep het snowboarden slecht af voor Dee. De ex van Enzo Knol vertelde op Instagram dat zij ‘van top tot teen gebroken’ is… ‘Troostvoer voor de snowboardster die geen snowboardster bleek te zijn. Van top tot teen gebroken,’ schrijft zij bij een foto van de apres-ski.

Later liet ze weten niet echt iets gebroken te hebben. "Nee Nee! Niet letterlijk iets gebroken gelukkig. Maar ontzettend blessed met de helm die ik op mijn hoofd had. Dikke knie, joe!"

Dee had tot vorig jaar juni een relatie met vlogger Enzo Knol (video). In september maakten Dee en Lars bekend dat ze een relatie met elkaar hebben.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.