Terug

Volg Shownieuws

Dee pronkt met 'dikke billen'

Dee pronkt met 'dikke billen'

Nieuws

8 juni 2019, 16:04

Dee heeft haar volgers weer eens op een pikante kiekje getrakteerd. De vlogster, wiens echte naam Demira van der Zeeuw is, draagt maar al te graag een boodschap van 'body positivity' uit en toont dan ook vol trots een foto van haar billen.

Op Instagram plaatst Dee de foto van haar achterwerk en post zij daarnaast een foto met de tekst: "Iedereen heeft een bikinilichaam". Veel volgers waarderen de post van Dee en laten dat dan ook weten in de comments. "Yeah knapperd", reageert Nicolette van Dam. Dennis Schouten laat weten dat hij zoiets deze zomer ook gaat uitproberen.

Veel volgers willen specifiek iets kwijt over de billen van de blondine. 'Dikke billen', schrijft een volger. Een andere volger vindt het meer 'oma billen'.

https://www.instagram.com/p/Byc3TEWoVI-/

Dee is al een tijdje niet meer samen met Enzo Knol. De twee maakten het vorig jaar uit met elkaar. Bekijk hierboven hoe zij dat toentertijd deden.

Eerder vroegen volgers zich af of Dee zwanger is?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.