Terug

Volg Shownieuws

Deelname aan Vierdaagse eist zijn tol bij Johan Vlemmix

Deelname aan Vierdaagse eist zijn tol bij Johan Vlemmix

Nieuws

22 juli 2019, 11:22

Ondanks zijn kapotte knieën heeft Johan Vlemmix toch de Vierdaagse uitgelopen, maar daar betaalt hij nu wel een hoge prijs voor. Inmiddels staan Johans knieën krom en kan hij ze niet meer strekken, zo laat hij weten aan Shownieuws.

Op de vraag of Johan wel overlegd had met zijn dokter om de vierdaagse te gaan lopen, antwoordt hij: “Niet echt, iedereen verklaart mij voor gek. Maar ik kan als ik het wil de pijn uitschakelen.” Maar uitrusten doet hij niet. Zondag is hij gewoon weer uit zijn dak gegaan op de Tilburgse kermis.

De Oranjegek liet in mei aan Shownieuws weten beide knieschijven gebroken te hebben na een sprong in een zelf geïmproviseerde ballenbak. Na zijn lege fontein in de voortuin met ballen te hebben gevuld, had hij niet in de gaten dat de bak te ondiep was. Johan is van plan deze week een afspraak te maken bij de dokter om onder het mes te gaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.