Terug

Volg Shownieuws

Deelname Eva van de Wijdeven aan Expeditie zorgt voor discussie

Nieuws

17 aug 2021, 17:59

Onlangs werd bekend dat Eva van de Wijdeven meedoet aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Toch zorgt haar deelname voor veel discussie, zo is op social media te lezen.

Eva beviel vorig jaar van zoontje Julius. Veel fanatieke Twitteraars zetten daarom hun vraagtekens bij haar deelname aan het programma, want de actrice zou haar kind wekenlang 'achterlaten' voor de opnames. "Ben ik de enige die dit onverstandig vind", schrijft iemand op het platform. "Een één-jarige baby achterlaten als ouder voor opnamen van een televisieprogramma?"

Toch zijn er ook veel mensen die de keuze van Eva 'badass' en 'stoer' vinden. "Kan me niet voorstellen dat 't kindje hier onder lijdt. Zal genoeg zorg krijgen van vader en familie. Inderdaad: nooit vraagt men dit aan een man, die uitleg", reageert iemand op de commotie.

Het nieuwe seizoen is vanaf 29 augustus op zondag en donderdag te zien. De opnames van de 21e reeks vonden vanwege de coronapandemie dichter bij huis plaats: in Kroatië. Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels presenteren ook dit seizoen.

Na de intensieve opnames van het programma mocht Nicolette haar kinderen onlangs weer in de armen sluiten. In de video bovenaan de pagina is de hereniging te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.