Terug

Volg Shownieuws

Deelnemer betrapt op 'vals spel' Expeditie Robinson

Nieuws

30 aug 2022, 13:08

Een deelnemer aan Expeditie Robinson heeft zich niet helemaal aan de regels hebben gehouden. Harry Piekema is dan ook direct op zijn vingers getikt...

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is te zien hoe de kandidaten vuur moeten maken. Ze mogen hier een vuurstick voor lenen. In het populaire survivalprogramma is vuur maken een groot onderdeel en dus is zo'n stick erg handig. Zo dacht ook Harry...

De acteur steekt een vuurstick in zijn zak, voor toekomstig gebruik. Hij wordt echter betrapt door Rick Brandsteder. "Het is mijn eerste dag hier, daarom ben ik extra scherp en heb ik mijn ogen niet in mijn broekzak zitten. (...) Jij ging zo lekker met dat vuur dat je dacht: ik stop meteen die vuurstick in mijn zak."

Hij geeft het eerlijk toe. Sterker nog: "Die heb ik verdiend", meent Harry. "Ik dacht slim te zijn."

"Want hoe moeten we vuur maken zonder vuurstick? We moeten er wel eentje hebben en ik wist er eentje te liggen, dus ik dacht: misschien kan ik die wel meenemen. Als je het niet probeert, weet je ook niet wat er kan." Hij belooft het niet meer te doen.

Seksleven van de eilanders

De kandidaten van het spraakmakende programma deden eerder al een boekje open over hun seksleven op het eiland. Bekijk hier meer over in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.