Terug

Volg Shownieuws

Demi de Boer doet onverwachte onthulling over gezinsuitbreiding

Nieuws

15 sep 2022, 14:32

In april liet Demi de Boer nog weten dat ze totaal nog niet nadenkt over een tweede kindje. Nu, enkele maanden later denkt de vriendin van Ronnie Flex er toch anders over.

Hoewel Demi vorig jaar november nog beviel van dochtertje Rémi, ziet ze een broertje of zusje voor de kleine meid wel zitten. Dit bekent de dochter van Ronald de Boer in de realityserie van haar en Ronnie: De Familie Flex. Wel wil het stel eerst verhuizen naar een groter huis.

"We hebben geen haast met een nieuw huis zoeken, maar willen wel binnen nu en een jaar iets gevonden hebben. Wie weet komt er wel nog iets op ons pad”, vertelt Demi voor de camera.

Dankzij de serie kunnen we volop meekijken in het leventje van de twee. Zo valt ook te zien dat Ronnie voor weg is voor zijn werk. Dit brengt regelmatig was stress met Demi mee. "Er komt gewoon veel frustratie bij kijken als je alles op jezelf neemt. Hoe sla ik me erdoorheen? Je gaat er gewoon door. Hoe? Je moet wel."

Wat we nog meer te zien krijgen in de serie laat het stel weten in onderstaande video...

Ronnie en Demi over 2e seizoen van hun realityserie   
1:12
Ronnie en Demi over 2e seizoen van hun realityserie  

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.