Terug

Volg Shownieuws

Demi de Boer openhartig over band met dochtertje Ronnie Flex

Nieuws

30 sep 2021, 18:00

Demi de Boer en Ronnie Flex zijn al een paar jaar gelukkig samen en verwachten een kindje. In de videoland-serie  'Ronnie: Voor Altijd Samen' is het stel openhartig over de band tussen Demi en Nori, het dochtertje van Ronnie.

Demi de Boer is hoogzwanger van haar eerste kindje en druk bezig met de verbouwing van hun huis. Ronnie vertelt in de videoland-serie dat hij het best spannend vond om Demi en zijn dochter aan elkaar voor te stellen. De kleine Nori woont immers ook een paar dagen per week bij hem. Maar inmiddels zijn de twee wel aan elkaar gewend.

Regelaar

Ronnie vertelt dat hij erg blij was toen Demi in zijn leven kwam. "Ik was 27, mijn eerste kind. Ik kwam net uit een rockster-leven en alleenstaand met haar, voor een klein gedeelte van de week. Dus ik was wel blij met een vrouw in mijn leven die me bij kon staan."

Volgens Demi weet Nori inmiddels niet beter: "Mijn band met haar is natuurlijk heel anders dan met haar vader. Ik ben meer de regelaar. De moeder-achtige dingetjes neem ik op me." Shownieuws sprak vorige week met Ronnie over de zwangerschap en de videoland-serie. Je ziet het in bovenstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.