Terug

Volg Shownieuws

'Dennis Schouten ondergedoken na dreigementen Charly Luske'

Nieuws

1 apr 2022, 13:54

Dennis Schouten is ondergedoken nadat hij "indirect" dreigementen had ontvangen van Charly Luske, bevestigt Jan Roos met wie Schouten het programma Roddelpraat maakt.

Roos heeft een bericht daarover van juicekanaal Life of Yvonne vrijdag bevestigd: "Dennis is door mensen uit de omgeving van Charly Luske op de hoogte gesteld dat het onveilig zou zijn om zich nu in het openbaar te begeven." Roddelpraat bracht eerder deze week het nieuws dat Luske en zijn vrouw Tanja Jess relatieproblemen hebben. Jess bevestigde dit donderdagavond via sociale media.

Het bericht van Roddelpraat zou volgens Roos niet goed gevallen zijn bij Luske. "Charly en Dennis kennen elkaar persoonlijk, dus het ligt gevoelig", stelt hij. Roos denkt niet dat Schouten aangifte gaat doen van de dreigementen: "Wie uitdeelt moet ook kunnen incasseren. Maar ik kan niet voor Dennis spreken natuurlijk." Schouten was vrijdag rond het middaguur niet bereikbaar voor commentaar.

Demonen en issues

Roos zelf is niet van plan onder te duiken. Het management van Luske laat vrijdag weten niet te willen reageren op de berichten. De acteur en zijn vrouw, collega Tanja Jess, zouden in een relatiecrisis zitten nadat Luske berichten had uitgewisseld met een andere vrouw.

Jess schreef donderdagavond dat "Charly problematisch gedrag laat zien. Dat er sprake is van een hardnekkige behoefte aan bevestiging waardoor hij bepaalde verleidingen niet kan weerstaan. (...) Wij zijn al ruim 21 jaar samen dus ik ben op de hoogte van Charly's extreem onveilige jeugd en ken zijn demonen en issues." De twee partners proberen hier samen aan te werken, beklemtoonde Jess: "Als je van iemand houdt laat je die niet zomaar vallen, ook of juist niet als die beschadigd en/of ziek is."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.