Terug

Volg Shownieuws

Dennis Schouten verbaasd om 'kijkersbedrog' Expeditie Robinson

Nieuws

6 sep 2021, 10:36

Dennis Schouten heeft verbaasd gereageerd op de laatste aflevering van Expeditie Robinson, waarin het leek dat hij zijn deelname opgaf.

Volgens de voormalige PowNed-presentator zit de vork anders in de steel dan het in de uitzending van zondagavond leek. Daar was te zien hoe Dennis, die twee jaar geleden een TIA kreeg, opnieuw dezelfde klachten ervaarde als vlak voor de TIA. Hij besloot vervolgens te vertrekken van het eiland.

Opgeven

De presentator zegt in een Instagram-post dat er van opgeven van zijn kant geen sprake was, maar dat hij door een arts naar huis is gestuurd.

"Nadat ik zojuist een ‘bijzondere’ montage op tv heb gezien, leg ik graag uit waarom ik Expeditie Robinson heb verlaten", schrijft Dennis op Instagram.

"Ergens in de nacht merkte ik ineens dat ik geen gevoel meer had in mijn linkerarm. In paniek liep ik direct naar het strand om te kijken of de rest van mijn lichaam het nog wel deed. In de stromende regen merkte ik dat vrijwel mijn hele linkerkant het niet meer deed, het gevoel was weg. Daar gaan we weer dacht ik... Een uur lang heb ik tegen mezelf staan praten in de hoop dat ik niet weer mijn spraak zou verliezen. Op dat moment besef je wel: dit is letterlijk de hel op aarde.

Dokter

De klachten waren zo heftig, dat Dennis hulp liet inschakelen. "De volgende dag heb ik gevraagd om een dokter. Mijn reflexen aan de linkerkant deden het niet meer, mijn bloeddruk was te hoog en ik kon mijn handen niet meer naast elkaar houden. Ik moest naar het ziekenhuis op het vaste land en toen is besloten dat ik niet meer verder zou gaan.'

Het afscheid viel Dennis zwaar. "In tranen heb ik afscheid genomen van de groep. Het was niet alleen een teleurstelling dat dit het einde was van mijn expeditie, maar vooral omdat dit weer heeft kunnen gebeuren."

Inmiddels gaat het weer beter met Dennis, laat hij weten via Instagram. "Het gaat nu, drie maanden later, goed met mij! Ik let op mezelf. Ik wil mijn teamgenoten (Kamp Noord) graag bedanken! Jullie waren top ❤️."

In de video die bovenaan deze pagina te zien is spraken we Dennis over zijn deelname aan Expeditie Robinson.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.