Terug

Volg Shownieuws

Dennis Weening ontroerd door prachtige ode van vrouw

Dennis Weening ontroerd door prachtige ode van vrouw

Nieuws

30 okt 2020, 13:09

Stella, de vrouw van Dennis Weening, heeft haar man en volgers ontroerd met een prachtige ode. Ze is nog altijd helemaal gek van Dennis en dat mag de hele wereld weten.

"Lieve Dennie, jij bent de allerleukste man die ik maar wensen kan!" schrijft ze op Instagram. "Jij bent degene die mij moeder gemaakt heeft van de geweldigste kinderen in de wereld. Ik ben zo trots op jou!"

Ze vertelt waarom ze zoveel van Dennis houdt. "Je bent zo sterk, maar durft ook je emoties te tonen. Huilen als je verdriet hebt ,maar vooral zoveel lol hebben wij met jou. Je zorgt zo goed voor ons. Doet altijd je best. Heerlijk hoe je gek kan doen met Charlie, schaterlachen. Beste geluid ever. En met Coco je grote kleine vriendin uren lekker Star Wars kijken en alles wat daarbij komt."

"Je positiviteit, gedrevenheid, empathie en humor maken mij blij en nog veel meer natuurlijk. Tijger in bed hahaha, zei onze trouwambtenaar namens mij. Ik hou van jou, jij bent de allerbeste vader en man dat mag gezegd worden gewoon af en toe!!" sluit ze af. Naast het prachtige bericht deelt ze ook veel foto's van de 'allerbeste vader en man'.

Dennis reageert ontroerd: "Zo. Wat moet ik hier nou op zeggen?! Je ging de deur uit en riep nog even snel: 'Heb wat leuks op insta', maar dit is wel heel erg lief! Dankjewel schatje. Ben ook dolgelukkig met jou."

Niet alleen Dennis, maar ook veel volgers van Stella krijgen een dikke glimlach op hun gezicht bij het lezen van dit bericht. Zo schrijft de Vlaamse presentatrice Evi Hanssen: "Oooh, zo’n liefdevol berichtje. Dat is heerlijk om te lezen in deze moeilijke tijden. En ook een goeie tip."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.