Terug

Volg Shownieuws

Derde kandidaat Expeditie Robinson bekendgemaakt

Nieuws

13 aug 2021, 12:24

De derde kandidaat die mee zal doen aan Expeditie Robinson is zojuist bekendgemaakt...

Het gaat om voetbalanalist Jan van Halst. Hij zal het in het aankomende seizoen van Expeditie Robinson in ieder geval opnemen tegen Stefano Keizer en Jasime Sendar. Welke kandidaten het nog meer aandurfden om naar een onbewoond eiland te reizen en daar zien te overleven, wordt in de komende twee weken bekendgemaakt.

Het nieuwe seizoen is vanaf 29 augustus op zondag en donderdag te zien. De opnames van de 21e reeks vonden vanwege de coronapandemie dichter bij huis plaats: in Kroatië. Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels presenteren ook dit seizoen.

Expeditie Robinson

Nicolette is vanaf eind augustus weer te zien als presentatrice van Expeditie Robinson. Op maandag werd ook de eerste kandidaat van het seizoen bekend gemaakt: Stefano Keizers.

Na de intensieve opnames van het programma mocht Nicolette haar kinderen onlangs weer in de armen sluiten. Haar drie kinderen wachtten op het vliegveld van Bonaire met smart op hun moeder. Zodra Nicolette haar kroost in het vizier heeft, houdt ze het niet meer en roept ze: "JAAAA!" Bij de video schreef ze: "Compleet!"

In de video bovenaan de pagina is de hereniging van Nicolette met haar kinderen te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.