Terug

Volg Shownieuws

Deze acteur verwelkomt zijn eerste kindje

Deze acteur verwelkomt zijn eerste kindje

Nieuws

3 juni 2023, 17:23

Acteur en filmmaker Jonah Hill is vader geworden. Dat zei Hill's publicist tegen de Daily Mail. Het is het eerste kindje van hem en zijn vriendin en modeontwerpster Olivia Millar.

Het koppel werd voor het eerst samen gezien in augustus 2022. Sinds april zijn er geruchten dat de twee verloofd zijn, nadat Millar gezien werd met een grote diamanten ring om haar vinger. Het paar heeft hun relatie niet bevestigd op sociale media en houdt deze privé.

Hill (39) is bekend door zijn komische rollen in films als Superbad, Knocked Up en 21 Jump Street. Voor zijn rollen in Moneyball en The Wolf of Wall Street werd hij genomineerd voor de Academy Award voor Beste Mannelijke Bijrol. Hij was eerder verloofd met producer Gianna Santos.

Voor het laatste nieuws over nationale en internationale sterren kan je elke dag kijken naar Shownieuws op SBS6. In de video bovenaan de pagina zie je de aflevering van 2 juni.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.