Terug

Volg Shownieuws

Deze B&B Vol Liefde-kandidaat showt haar babybuik

Nieuws

27 mrt 2023, 14:17

B&B Vol Liefde-Debbie is al enige tijd zwanger. Met 36 weken op de teller showt ze zondag haar prachtige babybuik op Instagram...

In april zal Debbie bevallen en aan de foto is goed te zien dat ze al bijna gaat bevallen. "Baby loading… 36 weken en genieten van eerste weekendje verlof in het zonnetje. Fijn weekend allemaal", schrijft ze. Onderstaand zie je het kiekje van haar zwangere buik:

Zwangerschapsaankondiging

Afgelopen februari maakte de oud deelneemster bekend dat ze in verwachting is. De aankondiging kwam vlak na de bekendmaking van haar relatie met Vincenzo. Deze man voldoet wel aan de eisen van de realityster. Meer dan de mannen uit het programma. Er kwamen in het eerste seizoen van B&B maar liefst vier mannen voor de blondine langs, maar helaas was er geen connectie. Eerder liet Debbie weten aan haar volgers erg dankbaar te zijn. Bekijk gauw de beelden bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.