Terug

Volg Shownieuws

Deze bekende koppels kunnen niet trouwen door de coronacrisis

Nieuws

4 juni 2020, 11:32

Door de coronamaatregelen zijn minder mensen getrouwd. Van half maart tot en met half mei halveerde haast het aantal stellen dat het ja-woord gaf vergeleken met een jaar eerder. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Tijdens de 'intelligente lockdown' traden gemiddeld ruim 500 stellen per week in het huwelijk. In dezelfde periode in de jaren hiervoor waren dat er nog ongeveer 1000. Ook een heleboel BN'ers die wilden trouwen, moesten hun romantische plannen afblazen.

Nikkie de Jager en Dylan

Het stel moest door de coronacrisis hun huwelijk noodgedwongen uitstellen. Maar volgens Nikkie betekent uitstel geen afstel. "Vanwege dat klotecorona hebben we besloten om het uit te stellen en uitstellen betekent niet dat het nooit meer gaat gebeuren. We stellen het uit tot het veiliger is voor ons, voor onze familie en voor onze vrienden."

Remy Bonjasky en Renate Goet

Remy Bonjasky en zijn vriendin Renate hebben een streep door hun bruiloft gezet. De twee maakten in 2017 bekend te gaan trouwen, maar door de coronacrisis kan het feest helaas niet doorgaan.

"Ook wij hebben de moeilijke, maar enige juiste, beslissing moeten nemen over onze bruiloft. De bruiloft is verplaatst naar volgend jaar. De liefde is hier en dat is het enige dat telt", schrijft Remy bij een foto van hem en zijn geliefde Renate.

https://www.instagram.com/p/B_ZR0IxgsMp/

Thierry Baudet en Davide

Ook voor de 37-jarige politicus Thierry Baudet slecht nieuws. Zijn huwelijk met Davide Heijmans (24) is voorlopig afgeblazen. Dat meldt RTL Boulevard.

De politicus was met Dries Roelvink in Volendam om te vieren dat de horeca maandag weer open mocht. Dries is nogal recht voor z'n raap en stelde hem de vraag: "Wij hebben hier in de wandelgangen gehoord dat u uw huwelijk met Davine heeft uitgesteld vanwege corona. Is dat waar?" De politicus zou daarop als antwoord hebben gezegd dat hij daar eigenlijk niks over mag zeggen. "Maar ik zal het ook niet ontkennen", en dat zegt natuurlijk genoeg.

https://www.instagram.com/p/B_DrtXdD8td/

Nienke Plas en Resley

Ook Nienke en Resley vrezen voor hun bruiloft. "Er zit een kans in dat je die eventueel niet door kan laten gaan. Gaan we bijvoorbeeld nog wel trouwen in september?", vraagt ze zich af bij FunX.

"Er zijn echt zulke grote dingen die verschuiven. Maar ik ben wel heel erg blij dat het virus nog geen effect op ons heeft gehad. Vooral met alle dingen die je erover voorbij ziet komen", aldus Nienke.

Sylvie Meis en Niclas Castello

Een grote tegenslag voor Sylvie Meis en haar grote liefde Niclas Castello. Het verliefde koppel zou in juni in Italië in het huwelijksbootje stappen, maar dit gaat niet door...

Aan het Duitse Bunte laat de presentatrice weten dat vanwege het wereldwijd uitgebroken coronavirus haar sprookjeshuwelijk voor nu niet door kan gaan. "Er spelen belangrijkere dingen dan onze bruiloft. Natuurlijk is het triest en jammer dat we alle feestelijkheden ter gelegenheid van ons huwelijk moeten uitstellen.", aldus Sylvie.

Guus Meeuwis en Manon Meijer

Ook Guus Meeuwis en zijn verloofde Manon Meijers beginnen langzamerhand te twijfelen of hun bruiloft dit jaar nog wel door kan gaan gezien de coronacrisis. "We hopen dat het doorgaat. Het wordt steeds spannender", zegt Manon in een Instagram-video van Paul de Leeuw. "We hebben nog wel tijd", vult Guus aan.

https://www.instagram.com/p/CA5QbEqHwv2/

Charlotte en Laura

Oud-Utopianen Charlotte en Laura willen zo’n groot feest, dat ze pas gaan trouwen als dat weer mogelijk is. Daarnaast willen ze zo snel mogelijk een andere grote stap zetten. Ze hebben zich aangemeld bij een donorbank en staan nu op een wachtlijst. Dat kan lang duren, want ook dat lijkt pas na de coronacrisis te worden opgepakt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.