Terug

Volg Shownieuws

Deze bekende Nederlander is vader geworden

Nieuws

21 sep 2023, 22:32

Er is babynieuws uit showbizzland! René Watzema is voor het eerst vader geworden. De presentator deelt het geweldige nieuws met zijn volgers.

"Op 21-09-23 om 10:38 uur is onze Noré Mari Watzema geboren", schrijft René op Instagram. "Het was even niet makkelijk, maar het was het vechten meer dan waard. Wij houden onvoorwaardelijk van je." Een aantal maanden geleden vertelde René al aan Shownieuws het een en ander over de zwangerschap (zie video).

René heeft samen met zijn vriendin Noa, zijn kleine meisje donderdagochtend mogen verwelkomen. René en Noa zijn inmiddels alweer 2,5 jaar een stelletje. Eerder liet René via zijn Instagram weten dat het zijn grootste droom was om vader te worden.

Babynamen

Er lijkt een trend te ontstaan op gebied van babynamen. De eerste letters van Noa en Rene gecombineerd zijn Nore. Dit is ook te zien bij het gezin van Nick en Kirsten Schilder. Zij hebben een dochter die Nikki heet. Hetzelfde geldt voor Roy Donders en Michelle met dochtertje Romi.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.