Terug

Volg Shownieuws

Deze bekende Nederlandse zangeres is getrouwd na lange uitstel

Nieuws

31 juli 2024, 13:39

Zangeres Karsu, bekend van haar optreden in Beste Zangers in 2021, heeft eindelijk haar huwelijksdromen werkelijkheid zien worden. Na een lange periode van wachten heeft de zangeres nu haar grote dag gevierd met haar partner Mike...

Eigenlijk was het huwelijk van Karsu en Mike gepland voor september vorig jaar in Turkije, maar door de verwoestende aardbeving in het land (zie video) besloten ze hun bruiloft uit te stellen.

Woensdag deelt Karsu de eerste beelden van haar bruiloft, waar ze schittert in een witte off-shoulder jurk met een lange sleep en een bijpassende sluier. Mike draagt een mooi zwart pak.

Tekst gaat verder onder Instagram-post...

Adele

Afgelopen week kwam het nieuws naar buiten dat zangeres Adele ten huwelijk is gevraagd door haar partner. Het aanzoek zou vorige week donderdag zijn gedaan en de zangeres zou "ja" hebben gezegd. Een bron vertelde The Sun dat de 36-jarige Adele na het aanzoek direct met haar vrienden en familie heeft gevideobeld. Fans van de zangeres dachten dat Adele en Paul al in het geheim waren getrouwd, omdat ze haar partner eerder al haar man noemde tijdens optredens. Volgens de bron was dat "een inside joke" tussen het stel. Zie meer daarover in de video hieronder...

Is Adele getrouwd?
1:04
Is Adele getrouwd?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.